Президентът на Украйна Володимир Зеленски няма да направи видеообръщение при връчването

...
Президентът на Украйна Володимир Зеленски няма да направи видеообръщение при връчването
Коментари Харесай

Организаторите на наградите Оскар отказаха на Зеленски да направи видеообръщение

Президентът на Украйна Володимир Зеленски няма да направи видеообръщение при връчването на премиите " Оскар "   на 12 март, оповестява списание " Варайъти ". За втора поредна година Академията подцени Зеленски, който се надяваше да продължи появата си на Берлинския кино фестивал (дистанционно) предишния месец с виртуално включване в излъчването на церемонитя за " Оскар " по ABC.

След съветската инвазия в Украйна през февруари 2022 година Зеленски се появи посредством включвания през спътник както на филмовите фестивали в Кан, по този начин и на Венецианския фестивал и на премиите " Грами " и на процедура " удари звънеца " за откриването на Нюйоркската фондова борса през септември. На церемонията за връчването на " Златния глобус " през януари Шон Пен показа Зеленски, който повтори посланието си, че Украйна ще завоюва войната против Русия и приветства „ свободните хора на свободния свят – тези, които се сплотиха към поддръжката на свободния украински народ “.

Но не всички са съгласни с даването на повече време на Зеленски. Миналата година продуцентът на Оскарите Уил Пакър отхвърли появяването на украинския президент, напомня " Варайъти ".
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР